دکتر برکس معتقد است دیری نخواهد پاییید که ماده کاپسائی سین در ردیف دارو های مسکن در د بخصوص دردهای ارتروزی به بازار عرضه شود .
طبق نظر دکتر پل روزن کارشناس روان شناس ید ر دانشگاه پنسیلوانیا ، وقتی که پس از خوردن فلفل قرمز از تندی ان در دهان احساس سوزش می کنید ، احساس با نتیجه خوبی است زیرا احساس سوزش و تندی در زبان و گلو مغز را تحریک می کند که ماده ای به نام اندورفین ترشح کند که نوعی مورفین طبیعی است و باعث از بین بردن احساس درد و ایجاد کمی احساس فرح و نشاط می شود.
اندورفین از دسته مواد شیمیایی مغز هستند که منشا شادی و ایجاد حظ و لذت می باشند . در عین حال دکتر روزن که خواص فلفل قرمز تند را در مکزیک و در امریکا در قشر وسیعی مطالعه کرده است ، اضافه می نماید اشخاصی که به طور مستمر فلفل قرمز مصرف می کنند تاثیر آن برای ایجاد نشاط و لذت بتدریج کاهش می یابد و برای وصول مسرت و نشاط کافی باید مقدار بیشتری بخورند تا آن حالت به انان دست دهد .
به عبارت بهتر این قبیل اشخاص به نوعی اعتیاد رسیده اند و ایجاد حظ و نشاط دائمی برای آنها غیر قابل درک می باشد.
نکته ای که ذکرش در اینجا لازم است این است که خوردن فلفل قرمز در عده ای ایجاد ناراحتی می نماید و اشخاصی که دارای مزاج گرم هستند نمی توانند فلفل قرمز تند را بخصوص د رمصارف داخل تحمل نمایند و به علاوه اشخاصی که آلرژی دارند از خوردن و مصرف آن محروم می باشند به هر حال بهتر است مصرف فلفل قرمز تند همیشه با جلب نظر و مشورت با کارشناسان گیاه درمانی و پزشکان باشد .
برای رفع تندی فلفل قرمز تند توصیه های مختلفی هست . در هندوستان مرسوم است کمی ماست می خورند بلافاصله التهاب زبان و معده آرام می شود. در تایلند دانشمندان معتقدند که ماده فعال تندی فلفل قرمز در چربی حل می شود لذا برای رفع تندی قدری شیر پرچربی یا بستنی چرب می خورند . معمولا شیر تاثیرش سریعتر و بهتر است.
البته توجه شود که هر نوع استفاده درمانی از این ماده مفید منوط به صلاحدید پزشک میباشد. |